Φοιτητικό σπίτι – Ύπνος – διάβασμα – party – Πώς θα τα κάνεις ΟΛΑ με μόλις ένα στρώμα

Και η φοιτητική ζωή… ξεκίνησε! Θυμάσαι που σου λέγαμε σε προηγούμενο άρθρο μας πόσο ωραία θα περάσεις αυτά τα μαγικά φοιτητικά χρόνια;

Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για έναν από αυτούς τους λόγους που η φοιτητική περίοδος είναι… τόσο ξεχωριστή!

ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ!

…το οποίο πολύ απλά σημαίνει ότι κάνεις όλα τα πράγματα με τον δικό σου ρυθμό!

Sorry, γονείς, ΠΟΛΥ θα μας λείψει η φροντίδα σας (για την ακρίβεια, θα χρειαστούμε λίγη από αυτή με ορισμένα ταπεράκια φαγητού και σακούλες από άπλυτα), αλλά πλέον πρόκειται για το δικό μας σπίτι!

Πολύ απλά αυτό σημαίνει ότι όλα τα πράγματα γίνονται με τον δικό μας τρόπο, χρόνο, αλλά και… όπου θέλουμε εμείς να γίνονται μέσα στο σπίτι!

Και που αλλού να θέλουμε… πέρα από το κρεβάτι! «Πρωταγωνιστής» -κλασικά- στο φοιτητικό σπίτι, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να κάνεις τα πάντα και να παραμένεις αραχτός και light!

3 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο κρεβάτι ως φοιτητής

Εντάξει, πολλά μπορείς να κάνεις! Δεν είναι ΜΟΝΟ 3. Αλλά ας πούμε ποια είναι τα 3 κορυφαία, ή αυτά που μπορείς να κάνεις καλύτερα στο κρεβάτι παρά σε άλλο σημείο του σπιτιού!

  1. Ύπνος!

Ξέρουμε κι εσύ κι εγώ ότι θα λουφάρεις από κάποια μαθήματα! Κακώς, αλλά θα το κάνεις. Αν λοιπόν έχεις σκοπό να ξενυχτήσεις και να μην κοιμηθείς τις σωστές ώρες (κακώς, το ξαναλέω), τουλάχιστον φρόντισε τις ώρες που θα κοιμάσαι, να είναι όσο πιο ξεκούραστα και απολαυστικά γίνεται. Απόκτησε ένα καλό, ποιοτικό στρώμα που θα σε ξεκουράζει επαρκώς και θα συγχωρεί τις βραδινές σου αμαρτίες!

  1. Διάβασμα

Για κάποιους δεν είναι καθόλου βολικό. Δεκτό! Για άλλους, όμως, είναι μονόδρομος! Το διάβασμα, είτε μπρούμητα, είτε ανάσκελα στο κρεβάτι μπορεί να είναι πολύ αποδοτικό, ειδικά για εκείνα τα νυχτοπούλια που περνάνε την εξεταστική με μεταμεσονύχτιο διάβασμα. Φρόντισε το στρώμα σου να σου παρέχει σωστή επιφάνεια, μην μας πιαστείς κιόλας!

  1. Άραγμα για ταινία

Αυτό μπορεί να γίνει και στον καναπέ. Αλλά μια, δυο, τρεις, κάποια στιγμή θα πιαστείς και θα πεθυμήσεις την άνεση του κρεβατιού. Ειδικά αν την ταινία δεν την βλέπεις μόνος/μόνη… αλλά με παρέα. ΣΥΝΕΠΩΣ εξόπλισε το σπίτι σου με διπλό κρεβάτι που να αντέχει το βάρος από δύο άτομα, ώστε να μπορείς να απολαύσεις την ταινία μπακούρι με φουλ άνεση, ή να απολαύσετε την «ταινία» παρέα, επίσης με φουλ άνεση και… you get it on!

 

Σε πείσαμε; Πριν απαντήσεις, σκέψου: δεν λέμε πράγματα που δεν ισχύουν!