Νέες μαμάδες: Αυτά είναι τα ιδανικά στρώματα για ξεκούραστο ύπνο

Ο ερχομός ενός μωρού φέρνει μεγάλη ευτυχία στην οικογένεια. Μαζί με τη χαρά, όμως, φέρνει και νέες ευθύνες αλλά και καθημερινά άγχη που αναλαμβάνουν να αντιμετωπίσουν οι γονείς. Ειδικά οι νέες μαμάδες έχουν να φροντίσουν ένα μικρό πλασματάκι που εξαρτάται πλήρως από αυτές, ενώ και οι ίδιες αναρρώνουν ακόμη από τον τοκετό. Τα ξενύχτια γίνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα μια πάγια κατάσταση, που σε συνδυασμό με τη φροντίδα του μωρού αλλά και του σπιτιού καταβάλλουν σε μεγάλο βαθμό τις γυναίκες.

Οι νέες συνθήκες

Η έλλειψη ύπνου φέρνει πολλές φορές κακή διάθεση ενώ κάνει την κούραση ένα δυσβάσταχτο φορτίο για τις μαμάδες. Γι’ αυτό και κάθε βοήθεια από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα είναι ευπρόσδεκτη αυτήν την τόσο ευαίσθητη περίοδο. Το διάστημα της λοχείας αλλά και μετέπειτα η συμβουλή που ακούει είναι μια: Κοιμήσου, όταν κοιμάται το μωρό.

Η αλήθεια είναι πως ο ύπνος παίζει καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία, πόσο μάλλον όταν έχετε να φροντίσετε ένα ή και περισσότερα μωρά. Οι διακεκομμένοι ύπνοι γίνονται συνήθεια και ο οργανισμός της γυναίκας σταδιακά μαθαίνει σ’ αυτήν την κατάσταση. Οι περισσότερες νέες μαμάδες παραδέχονται πως δεν κοιμούνται πλέον πολλές ώρες σερί.

Αφού, λοιπόν, δεν μπορούν να έχουν έναν απολαυστικό διαρκή ύπνο, έχουν ανάγκη τουλάχιστον από σύντομους και ποιοτικούς ύπνους. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε νέα μαμά χρειάζεται ένα αναπαυτικό και ανατομικό στρώμα που θα προσφέρει στο σώμα της την απαραίτητη ξεκούραση.

Ιδανικό στρώμα ύπνου για νέες μαμάδες

Όσο σύντομος και αν είναι ο ύπνος σας, ένα καλό στρώμα χαρίζει την άνεση που χρειάζεστε, για να νιώσετε ευεξία. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τους νέους μπαμπάδες, οι οποίοι πολλές φορές ξενυχτούν μαζί με τη μαμά και βοηθούν στη φροντίδα του μωρού, παράλληλα με την εργασία τους. Η επένδυση, λοιπόν, σε ένα καλό στρώμα με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στις ανάγκες του ζευγαριού είναι εξίσου απαραίτητη με τα βρεφικά είδη που θα χρειαστείτε να αγοράσετε:

Star Plus Coco

Γνωρίζοντας τις ανάγκες των νέων γονιών, η Orion Strom σας προτείνει το Star Plus Coco, ένα ανατομικό στρώμα με περιεχόμενο από κοκοφοίνικα. Προσαρμόζεται άψογα στο σώμα σας και είναι αρκετά ανθεκτικό απέναντι στην εισχώρηση υγρασίας.

Star Plus Coco

 

Star Coco Latex

Μια ακόμη εξαιρετική επιλογή είναι το ανατομικό στρώμα Star Coco Latex, που συνδυάζει κοκοφοίνικα και latex στο εσωτερικό του. Είναι ιδανικό για αναπαυτικό ξάπλωμα και ποιοτική ξεκούραση, καθώς προσαρμόζεται στο σώμα και προσφέρει μυοσκελετική υποστήριξη.

Star coco latex

 

Ώρα για αλλαγή στρώματος

Ας μην ξεχνάμε, όμως, πως οι υποχρεώσεις μιας μητέρας δεν τελειώνουν ποτέ. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά, εντείνονται και οι ρυθμοί της καθημερινότητας. Ειδικά μια εργαζόμενη μητέρα, που περνάει αρκετό χρόνο στην εργασία της και στη συνέχεια επιστρέφει στο σπίτι να ασχοληθεί με το νοικοκυριό και τα παιδιά, νιώθει πολλές φορές τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν.

Αυτές οι συνθήκες κάνουν επιτακτική την ανάγκη για ποιοτικό ύπνο. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία και το στρώμα σας μετράει ήδη 8 με 10 χρόνια ζωής, τότε είναι ευκαιρία να το αντικαταστήσετε με ένα νέο, αναπαυτικό στρώμα που θα σας χαρίσει ποιοτική χαλάρωση:

Nature Latex Coco

Για την περίπτωση αυτή, το Nature Latex Coco της Orion Strom αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση στην κατηγορία των ανατομικών στρωμάτων. Ένας υπέροχος συνδυασμός από κοκοφοίνικα και latex στο εσωτερικό, με εξωτερική βάτα από φυσικό βαμβάκι και μαλλί, για να χαρίζει δροσερή αίσθηση.

nature latex coco

Nature Afrolex Coco Pocket

Για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση ξεκούρασης, το στρώμα Nature Afrolatex Coco Pocket με ανεξάρτητα ελατήρια και υψηλής ποιότητας υλικά, όπως ο κοκοφοίνικας εμποτισμένος με latex, αφρολάτεξ και διπλή επίστρωση από βαμβακερή και μάλλινη βάτα, θα σας ανακουφίσει παίρνοντας από το σώμα σας όλη την κούραση!

Nature Afrolex Coco Pocket

 

Και επειδή όλες οι μανούλες απολαμβάνουν να κοιμούνται αγκαλιά με τα παιδιά τους, προμηθευτείτε ένα επίστρωμα, για να προστατέψετε το στρώμα σας από ατυχήματα λεκέδων. Το αδιάβροχο επίστρωμα Towel με 4 λάστιχα ή το Towel με περιμετρική φάσα εφαρμόζουν άψογα στο στρώμα διατηρώντας την υγιεινή του.