Υπνηλία στη σχολική τάξη: αντικαθιστούμε συμβατικά θρανία με θρανία-στρώματα – Bonus το ενσωματωμένο μαξιλάρι!

Τι ωραία! Ξεκίνησε το σχολείο! Παιχνίδι, χαρά… Σωστά; NOT!!!

Αυτά είναι σίγουρα πολύ ωραία, συμφωνούμε όλοι σε αυτό! Αλλά, για να τα λέμε όλα, ποιος είναι αυτός που δεν ένιωσε το απόλυτα σκληρό feeling του βάρβαρου πρωινού ξυπνήματος!

Ακόμα και νωρίς να κοιμηθείς το βράδυ, το σήκωμα νωρίς το πρωί για να… πας με την τσίμπλα στο μάτι και να έχεις πρώτη ώρα «Φυσική», ή «Γλώσσα», είναι ζόρικο! Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε ξυπνήσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με τους γονείς να είναι μέσα στα νεύρα και… το σπίτι να θυμίζει «ΒΙΕΤΝΑΜ!»

Και άντε πας στο σχολείο πρωί πρωί μετά βασάνων και πες περνάει η πρώτη ώρα, λίγο το διάλειμμα, λίγο η παρέα, το μάτι ανοίγει. Παίρνουν «μπροστά» οι μηχανές! Ειδικά τις μέρες που παίζει 7ωρο… εκείνη η τελευταία ώρα είναι κυριολεκτικά λες και έχεις πάρει υπνωτικό. Τα βλέφαρα βαραίνουν, το μάτι έχει γλαρώσει για τα καλά, εσύ έχεις πιάσει θέση πίσω πίσω να είσαι όσο γίνεται πιο κρυμμένος και κάθε φορά που κλείνεις τα μάτια, να χάνεται όλος ο κόσμος από τα μάτια σου!

Τι μπορεί ρε παιδιά με την υπνηλία στο σχολείο;; 

Καταρχάς, ας πάρουμε ένα δεδομένο: το πρωινό ξύπνημα είναι βάρβαρο όπως και να ‘χει!

Επειδή όμως το σχολείο είναι σχολείο και… οι crazy sleep experts της Orion Strom, αυτοί που είναι κρυμμένοι στα πιο απόκρυφα επιστημονικά εργαστήρια 10 μέτρα κάτω από τη γη, δημιούργησαν και παρουσιάζουν τα πιο σούπερ ντούπερ και ουάου θρανία κρεβάτια της αγοράς!

Oh, YES! It’s true! Τα μοναδικά μας θρανία-κρεβάτια ΤΑ ΣΠΑΝΕ έχοντας:

  • Πτυσσόμενη βάση που ανοίγει και γίνεται κρεβάτι
  • Ενσωματωμένο στρώμα που εμφανίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού
  • Πρόγραμμα με νανουρίσματα και υποδοχή USB για να βάλεις τα ακουστικά σου και να κάνεις όνειρα γλυκά
  • Ξυπνητήρι για να είσαι έτοιμος για όλα

Αν αγοράσεις και την αναβαθμισμένη έκδοση, μάλιστα, έχεις bonus και το μαξιλάρι που διπλώνει για να χωρά στην κασετίνα σου! Τόσο τέλεια; ΑΜΕ!

Και τι λένε οι γονείς & οι εκπαιδευτικοί για όλα αυτά;

Δεν θέλουμε τα παιδιά να είναι κοιμισμένα! Αλλά να κοιμούνται καλά για να… παραμένουν ξύπνια, με καλή απόδοση και πάνω απ’ όλα διάθεση! Γι’ αυτό και όοοολα τα παραπάνω θα μείνουν για λίγο ακόμα σε πειραματικό στάδιο!

Προς το παρόν, συστήνουμε πιο παραδοσιακές τεχνικές για έναν καλό και ποιοτικό ύπνο το βράδυ, ο οποίος θα χαρίσει ενέργεια σε κάθε μαθητή και μαθήτρια την επόμενη μέρα στο σχολείο! Κι αν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε, κάντε το επιλέγοντας το κατάλληλο στρώμα!