Ύπνος στο εξοχικό; Με το κατάλληλο στρώμα… παραμένει απόλαυση!

Ο ύπνος δίπλα στο κύμα ή στον καθαρό αέρα του βουνού μπορεί να είναι ονειρεμένος, ειδικά αν γίνεται πάνω σε στρώμα από την Orion Strom! Εξοπλίστε την εξοχική κατοικία σας με άνετα και οικονομικά στρώματα που διαθέτουν τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για την ανάπαυλα στη φύση, σε καταπληκτικές τιμές.

Καθώς η μέρα μεγαλώνει και ο καιρός μαλακώνει, όλοι ανυπομονούμε για το καλοκαίρι ήδη από τα πρώτα τιτιβίσματα της άνοιξης. Σύντομα θα αρχίσουμε να κάνουμε σχέδια για τις διακοπές και πριν καν το καταλάβουμε, θα ετοιμάζουμε τη μεγάλη φασίνα στο εξοχικό για να υποδεχτεί εμάς και τους καλεσμένους μας.

Προετοιμασία για το εξοχικό

Μέρος της προετοιμασίας για τους τυχερούς που διαθέτουν εξοχική κατοικία είναι και το στήσιμο του νοικοκυριού. Κι αφού τα εξοχικά υπάρχουν για την ανάπαυλα και την ξεκούρασή μας, τι καλύτερο από ένα ολοκαίνουριο στρώμα για τη θερινή ραστώνη;

Κατανόηση των αναγκών χρήσης του στρώματος για το εξοχικό

Εφόσον θα χρησιμοποιείτε το κρεβάτι και το στρώμα του εξοχικού σας μόνο στις καλοκαιρινές διακοπές και στις μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ένα πιο οικονομικό στρώμα που όμως οφείλει να πληροί κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο λιγότερα είναι τα υλικά που περιέχει το στρώμα τόσο πιο οικονομικό είναι. Ένας ακόμη παράγοντας οικονομίας είναι τα ελάσματα που χρησιμοποιούνται για την ελαστικότητα και την αντοχή του. Συγκεκριμένα, ενώ οι τεχνολογίες τύπου High Pocket θεωρούνται πιο αθόρυβες και πιο αξιόπιστες για τη διατήρηση του σχήματος στο στρώμα, τα ελατήρια Bonnell είναι πάντα μία επιλογή ασφαλής και πιο συμφέρουσα από άποψη τιμής. Δεδομένου ότι η χρήση του προϊόντος θα είναι αραιή και άρα δε θα φθαρεί γρήγορα, η αγορά ενός οικονομικού στρώματος με βασικά χαρακτηριστικά είναι προτιμότερη και αντιστοιχεί στις απαιτήσεις σας.

Περιβαλλοντικοί παράγοντες που επηρεάζουν το στρώμα για εξοχικό

Εξίσου σημαντικοί είναι οι περιβαλλοντικοί παράγοντες στην επιλογή του στρώματος για το εξοχικό σας. Η ζωή στη φύση είναι πιο απαιτητική, γι’ αυτό και είναι σκόπιμο να είμαστε εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα προϊόντα. Ένα υποαλλεργικό στρώμα για το εξοχικό σάς παρέχει έξτρα προστασία από τις επιθέσεις των μικροσωματιδίων και των μικροοργανισμών που κυκλοφορούν σε αφθονία στην ύπαιθρο.

Στην Orion Strom όλα τα στρώματα είναι αεριζόμενα, ώστε να μην εγκλωβίζεται στο εσωτερικό τους σκόνη και υγρασία. Έτσι μπορείτε να αναπαυθείτε και να απολαύσετε τους ήχους και τις μυρωδιές της φύσης, χωρίς ενοχλητικά αλλεργικά συμπτώματα. Επιπλέον, στους καυτούς μήνες του καλοκαιριού όπου αυξάνονται οι περιπτώσεις εφίδρωσης κατά τον ύπνο, ένα στρώμα με ενσωματωμένη επίστρωση από ειδική σύνθεση που προστατεύει το εσωτερικό από την υπερθέρμανση, διατηρώντας το στρώμα δροσερό ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες.

Μήπως θα φιλοξενήσετε και κόσμο; Ας φροντίσουμε να κοιμηθούν άνετα

Τέλος, για το εξοχικό μας οφείλουμε να λάβουμε υπόψη και τους φιλοξενούμενούς μας! Το σπίτι που γεμίσαμε όχι μόνο με πράγματα, αλλά και με ανθρώπους που αγαπάμε στις πιο ευχάριστες και ξεκούραστες στιγμές μας. Καθώς, λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα θα έχετε φιλοξενούμενους με διαφορετικά γούστα στον ύπνο, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα ανατομικό στρώμα μέτριας σκληρότητας που θα προσφέρει μία χαλαρωτική εμπειρία σε όποιον ξαπλώσει πάνω του.

Στην Orion Strom θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα στρωμάτων εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προσωπικές σας προτιμήσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα υλικά εξαιρετικής ποιότητας και η μελετημένη κατασκευή των στρωμάτων μας αποτελούν επένδυση για το νοικοκυριό σας και σας εγγυώνται όνειρα γλυκά.