Τρεις λόγοι για να αγοράσετε ένα στρώμα μπαμπού

Το ξέρετε ότι μπορεί πραγματικά να εκπλαγείτε, μόλις ανακαλύψετε ότι ένα στρώμα από bamboo memory foam είναι απλώς το πιο άνετο στρώμα στο οποίο θα μπορούσατε να κοιμηθείτε ποτέ!

Ολοένα και πιο δημοφιλές και φιλικό προς το περιβάλλον, το μπαμπού είναι ένα φυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν εύκολα να αναγνωρίσουν. Το μπαμπού συλλέγεται και επεξεργάζεται σε ίνες που μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια και στρώματα. Επίσης, απελευθερώνει περισσότερο οξυγόνο στο περιβάλλον και δεν απαιτεί φυτοφάρμακα, όταν καλλιεργείται.

Έτσι, η επιλογή μπαμπού σε στρώματα πολυτελείας από φυσικές ίνες, σημαίνει ότι επιλέγετε ένα κρεβάτι που όχι μόνο συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά είστε σίγουροι ότι απολαμβάνετε μια απόλυτη φυσική αίσθηση για το σώμα.

Τα 3 μεγάλα οφέλη για την υγεία

Κατασκευασμένα από συνδυασμό καπιτονέ μπαμπού και ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό, τα στρώματα μπαμπού μπορούν να προσφέρουν ένα υγιές περιβάλλον ύπνου. Εκτός από ανθεκτική αλλά εύκαμπτη, η ίνα του είναι επίσης πολύ μαλακή κατά την επεξεργασία, καθιστώντας την μια από τις πιο άνετες για τη χρήση της σε υφάσματα στρωμάτων.

Επιπλέον, το μπαμπού ακόμα πιο μαλακό και από το βαμβάκι, με αποτέλεσμα να μπορεί να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης του στην επιφάνεια του στρώματος ανεξάρτητα από την εποχή.

1. Τα στρώματα από μπαμπού είναι υποαλλεργικά

Τα στρώματα από μπαμπού υλικά είναι υποαλλεργικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για βακτήρια, ακάρεα σκόνης και άλλα σωματίδια που προκαλούν αλλεργίες λόγω των αντιμικροβιακών και αντιβακτηριδιακών ιδιοτήτων τους.

2. Παρέχουν σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένα στρώμα μπαμπού είναι ένας συνδυασμός εσωτερικού από ποιοτικά υλικά όπως αφρός μνήμης και καπιτονέ μπαμπού στο ύφασμα. Οι ανθεκτικότητα των ινών του μπαμπού, σε αντίθεση, για παράδειγμα, με ένα συμβατικό στρώμα αφρού μνήμης, προσφέρει μεγαλύτερη υποστήριξη στη σπονδυλική στήλη.

3. Βοηθούν στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος

Τα στρώματα με ύφασμα μπαμπού κάνουν πολύ καλή δουλειά για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματός σας – και αυτό οφείλεται σε δύο λόγους. Πρώτον, το μπαμπού είναι απίστευτα πορώδες όταν γίνεται ίνα, επιτρέποντας έτσι στο υλικό να αναπνέει. Αυτό επιτρέπει στον αέρα να ρέει εύκολα και ελεύθερα, διατηρώντας έτσι μια δροσιά τις ζεστές μέρες και ζέστη τις κρύες νύχτες.

Δεύτερον, το μπαμπού συμβάλλει στην απομάκρυνση της υγρασίας. Καθώς ιδρώνετε ενώ κοιμάστε, η υγρασία απορροφάται στο στρώμα και στη συνέχεια του επιτρέπει να εξατμιστεί. Αυτό, με τη σειρά του, σας κρατά στεγνούς και άνετους καθώς κοιμάστε.

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από τα στρώματα μπαμπού

Τα στρώματα μπαμπού είναι για όλους! Ωστόσο, μπορούν να ωφελήσουν ακόμα περισσότερο όσους:

1. Έχουν υψηλή εφίδρωση στη διάρκεια του ύπνου

2. Υποφέρουν από αλλεργίες

3. Χρειάζονται ένα στρώμα αφρού μνήμης