Δημιουργούμε τις βάσεις για μια καλύτερη ζωή!

Ποιότητα, Τεχνογνωσία, Έρευνα

H παραγωγική διαδικασία της ΩΡΙΩΝΑΣ Α.Ε.Β.Ε. πρωτοπορεί με τον τεχνολογικό εξοπλισμό και το έμπειρο τεχνικό προσωπικό.

Η παραγωγή των στρωμάτων της ORION Strom, γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε 11.000 τ.μ στο 12ο χλμ Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Kιλκίς. Η επιλογή κορυφαίων ευρωπαϊκών πιστοποιημένων υλικών, η πολυετής τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού και τελευταίας γενιάς εξοπλισμός σε μηχανήματα, δημιουργεί μοναδικά στρώματα σε ποιότητα και εμφάνιση.

Σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής

Η παραγωγική διαδικασία των στρωμάτων ORION ξεκινάει από την κατασκευή των ελατηρίων bonnell ή pocket, τη σύνθεσή τους σε τελάρα, το καπιτονέ και την επεξεργασία των αφρώδη υλικών. Ολοκληρώνεται με την τελική σύνθεση και την ραφή του στρώματος.

Ο κετσές, καθώς και τα αφρώδη υλικά επικολλούνται στη βάση του στρώματος με hotmelt και waterbased κόλλες φιλικές προς τον άνθρωπο. Όλα τα υφάσματα έχουν πιστοποίηση Standard 100 Oeko-Tex και περνούν από ειδική επεξεργασία.

Ειδικές παραγγελίες για την κάθε περίπτωση

Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Το ίδιο και οι ανάγκες ύπνου που διαθέτει. Αυτός είναι ο λόγος που τα στρώματα της ORION Strom δεν αποθηκεύονται. Κατασκευάζονται κατευθείαν με την παραγγελία και αποστέλλονται στον τελικό καταναλωτή. Ανάλογα με την ποιότητα του στρώματος γίνεται η σύνθεση με προσεκτική επιλογή των υλικών. Οι απεριόριστες κατασκευαστικές μας δυνατότητες υπόσχονται το ιδανικό στρώμα που χρειάζεστε για έναν ξεκούραστο ύπνο.