Γυμνάζομαι: Τι στρώμα χρειάζομαι για ποιοτική ξεκούραση

Για όλους τους αθλητές, ο ποιοτικός ύπνος αποτελεί το βασικό κλειδί της σωματικής τους ευεξίας. Οι πολύωρες προπονήσεις καταπονούν τους μύες και εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειας του σώματος. Ένα καλό γεύμα σε συνδυασμό με ποιοτικό ύπνο είναι το απόλυτο boost που χρειάζεται κάθε αθλητής, είτε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης, μετά από μια κουραστική ημέρα, προκειμένου να πετύχει το ιδανικό επίπεδο αποκατάστασης και μυϊκής ανάπτυξης.

Όταν ξεκουράζεστε επαρκώς, ξυπνάτε γεμάτοι ενέργεια, καλή διάθεση και αυξάνετε τις επιδόσεις σας στο άθλημα, με το οποίο ασχολείστε. Ο ποιοτικός ύπνος σημαίνει αυτομάτως ένα σώμα υγιές, εύρωστο, με ακρίβεια στα αντανακλαστικά και στον χρόνο αντίδρασης. Πέρα από τις προπονήσεις, λοιπόν, το να κοιμάστε αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα αποτελεί το «μυστικό» της επιτυχίας του αθλητισμού.

Η ποσότητα του ύπνου σας, όμως, πρέπει να συμβαδίζει και με την ποιότητα. Για να το πετύχετε αυτό, φροντίστε να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον στην κρεβατοκάμαρά σας, ούτως ώστε να χαλαρώνετε εύκολα και να παραδίνεστε σε έναν ευεργετικό ύπνο κάθε βράδυ. Το πιο βασικό στοιχείο για έναν ποιοτικό ύπνο είναι το στρώμα του κρεβατιού σας. Ένα καλό, ανατομικό στρώμα που προσφέρει επαρκή μυοσκελετική στήριξη είναι αυτό που χρειάζεται το σώμα σας, προκειμένου να «φορτίσετε» τις μπαταρίες σας.

Στρώμα 058 Silver Plus Coco για επαγγελματίες αθλητές

Για όλους εσάς που αθλείστε επαγγελματικά και θέλετε να απογειώσετε τις επιδόσεις σας, η Orion Strom προτείνει το Silver Plus Coco, ένα στρώμα μέτριας σκληρότητας, εξαιρετικής κατασκευής και ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένο για να αποβάλει όλη την κούραση από το σώμα σας! Διαθέτει ελατήρια Mini Bonnell με λαμάκι ενώ η εξωτερική ενίσχυση με την τεχνολογία board protection βοηθά στη διατήρηση της φόρμας του στρώματος. Το περιεχόμενό του από κοκοφοίνικα εμποτισμένο με latex συμβάλλει στην διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας σε συνδυασμό  με την εξωτερική επένδυση από μάλλινη και βαμβακερή βάτα που προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερη φυσικότητα και δροσερή αίσθηση. Πρόκειται για ένα στρώμα ανατομικό και αντιαλλεργικό που προσαρμόζεται ιδανικά στο σώμα προσφέροντας την απαραίτητη στήριξη και ευεξία.

Silver Plus Coco

Στρώμα 030 Star Coco Latex για ερασιτέχνες αθλητές

Δεν χρειάζονται, όμως, μόνο οι επαγγελματίες αθλητές καλό στρώμα. Για κάθε αθλητή που ασχολείται ερασιτεχνικά κάνοντας το χόμπι του και φροντίζει τη σωματική του υγεία, η Orion Strom έχει την κατάλληλη επιλογή στρώματος που συνδυάζει ποιότητα και καλή τιμή: το Star Coco Latex. Πρόκειται για ένα ανατομικό στρώμα μέτριας σκληρότητας με περιεχόμενο από κοκοφοίνικα και latex για να διατηρείται η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα χαρίζοντας ανάλαφρη και δροσερή αίσθηση. Αποτελείται από ελατήρια Bonnell, τα οποία συγκρατούν σωστά το στρώμα προσφέροντας σταθερή στήριξη και ελαστικότητα.

Star Coco Latex

Ολοκληρώστε την ιδανική ρουτίνα ξεκούρασης με τα προϊόντα ύπνου της Orion Strom και απολαύστε ευεξία και ευχάριστη αίσθηση σε κάθε σας δραστηριότητα!