Παιδικά στρώματα: Οι προτάσεις της Orion Strom για… όνειρα γλυκά!

Κάθε γονιός θέλει να προσφέρει το καλύτερο για το παιδί του. Η υγιής και σωστή ανάπτυξη του παιδιού αποτελεί βασική προτεραιότητα, γι’ αυτό και αναζητούμε πάντα την άριστη ποιότητα σε ό,τι αγοράζουμε. Ένα καλό παιδικό στρώμα αποτελεί επένδυση για την υγεία του παιδιού, καθώς ο ποιοτικός ύπνος συμβάλλει ευεργετικά στην ανάπτυξή του. Ο ύπνος  βοηθά τόσο στη σωματική όσο και στην πνευματική ευεξία των παιδιών. Σύμφωνα με μελέτες, κατά τη διάρκεια του ύπνου εκκρίνονται ορμόνες που συμβάλλουν στο μεγάλωμα των παιδιών.

Ήδη από τη βρεφική ηλικία, κατά την οποία τα μωρά κοιμούνται πολλές ώρες την ημέρα, το βρεφικό στρώμα που θα τοποθετηθεί στην κούνια πρέπει να έχει ανατομικές και υποαλλεργικές ιδιότητες, φτιαγμένο από φυσικά υλικά. Το ίδιο πρέπει να ισχύει και καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης του παιδιού, για έναν άνετο και ασφαλή ύπνο. Εξάλλου εάν ένα παιδί κοιμάται καλά, τότε θα είναι πιο ξεκούραστο, πιο χαρούμενο όταν είναι ξύπνιο και θα ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη όρεξη στις δραστηριότητές του.

Η Orion Strom προτείνει 4 στρώματα από τη συλλογή της ιδανικά για το παιδικό κρεβάτι που θα χαρίσουν στο παιδί σας όνειρα γλυκά!

Classic Cotton Plus

Classic Cotton Plus

Το ανατομικό στρώμα Classic Cotton Plus εξασφαλίζει έναν ευχάριστο ύπνο. Είναι  κατασκευασμένο από ελατήρια Bonnell και περίβλημα από φυσικό βαμβάκι άριστης ποιότητας που προσφέρει μια απαλή αίσθηση στο σώμα. Πρόκειται για ένα αντιαλλεργικό στρώμα, φιλικό για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών, με αντιβακτηριδιακή δράση που διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος σε δροσερά επίπεδα.

 

Classic Cotton Coco

Classic Cotton Coco

Το Classic Cotton Coco είναι ένα ανατομικό στρώμα με περιεχόμενο από κοκοφοίνικα εμποτισμένο με latex. Αποτελείται από ελατήρια Bonnell  προσφέροντας ελαστικότητα και γερό κράτημα. Το εξωτερικό περίβλημα από φυσικό βαμβάκι προστατεύει από μικρόβια και εξασφαλίζει απαλή και δροσερή αίσθηση στο σώμα.

 

Best Coco

Best Coco

Το Best Coco είναι ένα υπέροχο, ανατομικό στρώμα με περιεχόμενο από κοκοφοίνικα εμποτισμένο με latex και βελουτέ εξωτερικό περίβλημα. Διαθέτει ελατήρια Bonnell και προσαρμόζεται στο σώμα για έναν ξεκούραστο ύπνο. Είναι αντιαλλεργικό, απολύτως φιλικό προς το παιδικό δέρμα και αεριζόμενο για να μην συγκρατεί βλαβερά στοιχεία από την ατμόσφαιρα.

 

Star Coco Latex

Star Coco Latex

Το Star Coco Latex είναι ένα ανατομικό στρώμα κατασκευασμένο από κοκοφοίνικα και latex, ένας υπέροχος συνδυασμός φυσικών υλικών. Αποτελείται από ελατήρια Bonnell και προσφέρει μυοσκελετική υποστήριξη. Πρόκειται για στρώμα μέτριας σκληρότητας με ελαστικότητα και αντιαλλεργικές ιδιότητες, για να μπορούν τα παιδιά σας να απολαμβάνουν έναν ευεργετικό ύπνο.